Jadłospis

MENU 19.11.2018 r. – 23.11.2018 r.

Poniedziałek
Zupa jarzynowa z natką pietruszki
Makaron spaghetti
Sos boloński
Ser żółty

Wtorek
Zupa ogórkowa z ziemniakami
Kotlet schabowy pieczony
Ziemniaki
Bukiet warzyw gotowanych na parze z masełkiem

Środa
Zupa zacierkowa z natką pietruszki
Kotlet mielony pieczony
Ziemniaki
Surówka z marchwi i pora

Czwartek
Zupa pomidorowa z makaronem
Dewolaj mielony z serem żółtym
Ziemniaki
Surówka z kapustki pekińskiej z kukurydzą

Piątek
Barszcz czerwony zabielany z ziemniakami
Ryba pieczona panierowana
Ziemniaki
Surówka z kiszonej kapustki
Kopytka pszenne [ wyrób własny ]
Sos koperkowy
Surówka z kiszonej kapustki


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress