Jadłospis

MENU 17.09.2018 r. - 21.09.2018 r.

 

Poniedziałek

 

Zupa jarzynowa z natką pietruszki

Pulpet wieprzowy gotowany

Sos pieczeniowy

Kasza gryczana

Sałatka z kiszonego ogórka i papryki

 

Wtorek

 

Zupa zacierkowa z koperkiem

Kotlet schabowy pieczony w panierce ziołowej

Ziemniaki

Fasolka szparagowa gotowana na parze z masełkiem i tartą bułeczką

 

Środa

 

Zupa pieczarkowa z ziemniakami

Gulasz wieprzowy w sosie słodko-kwaśnym z kawałkami pomidorów

Ziemniaki

Surówka wielowarzywna

 

Czwartek

 

Zupa pomidorowa z makaronem

Dewolaj mielony z serem żółtym

Ziemniaki

Sałata masłowa z sosem jogurtowym

 

 

Piątek

 

Barszcz ukraiński zabielany z ziemniakami

 

Ryba pieczona panierowana

Ziemniaki

Surówka z kiszonej kapustki

 

Kluseczki leniwe z masełkiem i tartą bułeczką

Owoc


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress