TITLE

DESCRIPTION

Jadłospis

MENU   24.02 – 28.02.2020 r.

 

Poniedziałek

 

Zupa jarzynowa z natką pietruszki                                                    

Makaron spaghetti                                                                              

Sos boloński                                                                                       

Ser żółty

 

Wtorek

 

Zupa koperkowa z ryżem                                                             

Kotlet schabowy pieczony                                                                  

Ziemniaki puree                                                                            

Kapustka zasmażana                                                                  

 

Środa

 

Krupnik jęczmienny z koperkiem                                                 

Kluseczki leniwe z masełkiem i tartą bułeczką                        

Owoc

 

Czwartek

 

Kapuśniaczek mazurski                                                            

Pałeczki z kurczaka pieczone                                                    

Ziemniaki puree                                                                       

Marchewka gotowana z groszkiem                                          

 

Piątek

 

Rosół warzywny z makaronem                                              

Ryba pieczona panierowana                                                       

Ziemniaki puree                                                                         

Surówka z kiszonej kapustki                                                       

 

Makaron pod pierzynką [ser twarogowy                                 

Polewa jogurtowo-owocowa


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress