TITLE

DESCRIPTION

Jadłospis

MENU 18.03. – 22.03.2019 r.

Poniedziałek
Zupa z zielonej fasolki szparagowej
Makaron spaghetti
Sos boloński
Ser żółty

 

Wtorek
Rosół warzywny z makaronem
Kotlet schabowy pieczony w chrupiącej panierce
Ziemniaki
Surówka colesław

 

Środa
Zupa zacierkowa z natką pietruszki
Klopsik wieprzowy gotowany
Sos pieczeniowy
Kasza gryczana
Ogórek kiszony

 

Czwartek
Zupa pomidorowa z makaronem
Dewolaj mielony z piersi kurczaka z serem żółtym
Ryż gotowany długoziarnisty
Surówka z marchwi i jabłka

 

Piątek
Barszcz biały z ziemniakami
Ryba pieczona panierowana
Ziemniaki
Surówka wielowarzywna
Ryż zapiekany z owocami pod pianką bezową
Polewa jogurtowa


Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress